FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià convoca el 1r Premi d’Artesania del Segrià

Segrià Turisme - 1r Premi d'Artesania del Segrià

El 1r Premi d’Artesania del Segrià vol destacar la persona artesana que presenti l’obra més representativa, innovadora o artística vinculada i/o inspirada en el Segrià. El premi consisteix en l’adquisició de, com a mínim, deu peces que s’utilitzaran com a regals institucionals en els actes protocol·laris on assisteixi la presidència del Consell Comarcal del Segrià.

D’aquesta manera el Consell promou la importància de l’artesania comarcal del Segrià a més d’atorgar especial rellevància a la persona artesana guanyadora a través del web segria.cat, de les xarxes socials de la institució i de la difusió en mitjans de comunicació.

Poden participar totes les persones artesanes que la seva seu social estigui ubicada a la comarca del Segrià i que el dia de finiment de la convocatòria hagin complert els 16 anys d’edat.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià es contempla l’activitat artesanal com un element clau en el foment de la imatge turística comarcal, en el desenvolupament econòmic i humà del territori, així i com d’incitació vers un consum sostenible i de qualitat. Aquest premi, doncs, té per objecte enaltir el treball exclusiu de cadascuna de les persones artesanes del Segrià, treball que implica de forma directa i indirecta guanys culturals, socials i econòmics a tot el nostre territori; així i com promoure la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d’aquest sector i de la seva producció.

El termini de sol·licitud d'admissió al 1r Premi d'Artesania del Segrià és del 16 de febrer al 18 d'abril de 2017.