FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Dos centenars de persones participen en els "Camins d'or líquid al Segrià Sec" a Torrebesses

Segrià Turisme - Camins or líquid - Torrebesses

Torrebesses ha tornat a acollir els Camins d'or líquid al Segrià Sec. El patrimoni local ha tornat a obrir portes deixant embadalits els viatgers que ens han acompanyat a la cita. El Molí del Bep de Canut s'ha convertit en el buc insígnia d'una localitat curulla d'història i d'arquitectura singular. Un parell de centenars de persones han participat en la trobada, protagonitzada, un any més, pel concurs d'allioli que ha premiat (per segon any consecutiu) al Sr. Pere Messalles.

Trobeu les imatges de la jornada en el següent enllaç: http://bit.ly/2gDhxy0

La següent cita amb els Camins d'or líquid al Segrià Sec serà a Alcanó al proper diumenge 11 de desembre. Aquesta activitat comptarà amb interpretació en llengua de signes.

 

Més informació al perfil de Segrià Turisme a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube

Google+