AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Alcanó rep tres centenars de persones en el si de la 6a edició dels "Camins d'or líquid al Segrià Sec"

 
La Cooperativa del Camp d'Alcanó ha acollit en les seves instal·lacions tres centenars de persones que han pogut degustar l'oli nou. La visita guiada al molí d'oli ha tingut molt bon acollida. A Alcanó, s'ha comptat amb un servei d'interpretació de llengua de signes que ha possibilitat que una quarantena de persones sordes poguessin seguir les activitats de forma adaptada. A causa del mal temps i dels aiguats dels darrers dies, la visita als camps d'oliveres s'ha hagut d'anular.

 

Els Camins d'or líquid al Segrià Sec és un projecte que neix des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià amb la voluntat de donar a conèixer i promocionar l'oli, la cultura que el rodeja i els pobles que acullen aquesta producció. Els Camins pretenen acostar la població tant segrianenca com forària als pobles de la comarca perquè s’aconsegueixi apreciar el valor patrimonial i natural del Segrià així i com conèixer de més a prop els cicles productius de l'oliva i l'oli, la seva comercialització i els seus atributs organolèptics amb l’objectiu final de motivar-ne el consum. Aquesta 6a edició compta amb la participació de nou municipis que han programat un ventall molt ampli d'activitats des d'ara fins el mes de desembre.

 

La resta d'activitats són:

- Sarroca de Lleida, diumenge 7 de desembre: Infusions amb fulla d'olivera

- Torrebesses, diumenge 14 de desembre: Concurs d'allioli i construccions de pedra seca

- Seròs, diumenge 21 de desembre: Taller de fer sabó i taller de fones les olives

 

Més info: 

www.facebook.com/TurismeSegria

twitter.com/TurismeSegria