EL MUSEU DE L'EVOLUCIÓ DE TORRES DE SEGRE, ACULL LA PRIMERA PARADA D'ESCENARIS SINGULARS

El Museu de l'Evolució de Torres de Segre és l'espai patrimonial escollit per inaugurar el projecte comarcal "Escenaris Singulars", el divendres 16 de juliol a partir de les vuit del vespre . La proposta inclou dues activitats culturals: per una banda el museu obrirà les seves portes i oferirà una visita virtual a l'antic molí, i per l'altra banda es podrà gaudir de l'espectacle de dansa 'Cad, ballar és vida' .

El Museu de l'Evolució va obrir les portes, el 2013, com un nou atractiu turístic de la plana de Lleida i, alhora, com un homenatge a la pagesia i al món rural, sectors que han tingut i tenen una gran importància històrica i econòmica dins el conjunt de la societat. La visita s'iniciarà a les vuit del vespre, fins a dos quarts de deu amb control d'aforament i aplicació de mesures covid. Els visitants podran descobrir la història de la humanitat des dels orígens fins a l'actualitat mitjançant la mostra de peces vinculades a oficis antics,

L'espectacle en viu anirà a càrrec dels ballarins i ballarines de Centres privats. Associació de dansa terres de Lleida que oferirà al públic una exhibició de dansa de diferents estils creada especialment per l'ocasió. La proposta es durà a terme a la part  exterior del Museu, a les deu de la nit i amb entrada gratuïta.

El propòsit de l'experiència és, doncs, sumar dos àmbits: patrimoni arquitectònic i manifestacions culturals amb visió de territori i promoció cultural i compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i els ajuntaments adherits.

Podeu consultar la programació a la web i a les xarxes socials de @segriacultura

 

 

 

 

 

 serà l'escenari Entrant en detall en la programació, l’estrena dels ‘Escenaris singulars’ tindrà lloc el 16 de juliol al Museu de l’Evolució (antic molí) de Torres de Segre