Alcarràs va donar el tret de sortida a la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca

La jornada va comptar amb l’assistència del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Toni Bosch.

Ho va fer amb una ballada a la plaça del Mercat amenitzada per la Cobla Tàrrega en què hi van participar onze colles sardanistes i un total de 180 balladors.

Alcarràs va donar aquest dissabte el tret de sortida a la 16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca que impulsa l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Ho va fer amb una ballada celebrada a la plaça del Mercat i que va comptar amb la participació d'onze colles sardanistes del Segrià i un total de 180 balladors, tot plegat amenitzat per la Cobla Tàrrega. La jornada va comptar amb l’assistència del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Toni Bosch; del president de la Federació Sardanista de Lleida, Carles Vall, i de l’alcalde Alcarràs, Jordi Janés, a més de les pubilles i hereus comarcals. En acabar, es va celebrar un sopar a la fresca organitzat pel municipi i la colla amfitriona, el Grup Sardanista de l’Associació 50 i Més d’Alcarràs.

Aquesta va ser la primera de les vuit ballades programades per als mesos d'estiu a les places de la comarca, en el que suposa la recuperació del cicle després que l'any passat hagués de ser substituït per concerts de cobla com a conseqüència de la pandèmia.

Així, la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca seguirà el dia 16 a Torrefarrera, el dia 23 a Corbins i el 30 a Almacelles. Per al mes d’agost, hi ha previstes ballades el dia 13 a Torres de Segre, el 22 a Artesa de Lleida i el 28 a Maials. El cicle acabarà el 3 de setembre a Sunyer.