AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

El recopilatori Estrats-Sons de Ponent es presenta a Barcelona amb gran èxit

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona va acollir aquest dilluns al vespre l'acte de presentació del CD recopilatori Estrats Vol. I -Sons de Ponent, impulsat per l’àrea de Joventut “JoveSegrià” del Consell Comarcal del Segrià, dins l’acte “Enderrock Sona”, de presentació de l'últim número de la revista especialitzada en música.
 
L'acte va comptar amb una actuació en acústic dels grups Hoven, Éphona i Valdivia, algunes de les vint formacions musicals que formen part del recopilatori de Ponent.
 
A la presentació hi va assistir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el tècnic de Joventut del Consell, David Lesan, impulsor del projecte. Masot va valorar molt positivament l'acte i va destacar que "actes com aquest demostren que la música de Ponent té un gran nivell". També va avançar que "aquest 2020 treballarem per enregistrar un segon volum d'Estrats amb noves bandes lleidatanes."
 
Precisament, el número 296 de la revista -corresponent al mes de desembre- distribueix una tirada de 7.000 còpies del recopilatori Estrats (Vol.I) amb l’objectiu de fer sonar els grups ponentins arreu de l’Estat espanyol.