AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El Consell Comarcal del Segrià presenta a la Taula de Joventut de la comarca les activitats per al 2020

Una vintena de regidors i tècnics de Joventut del Segrià es van reunir aquest dijous al Consell Comarcal del Segrià convocats pel Servei Comarcal de Joventut per fer balanç de les activitats dutes a terme durant l’any 2019 i presentar les línies de treball del 2020.

La Taula de Polítiques Comarcals de Joventut, ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i cap de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, Teresa Malla, qui va agrair als assistents la tasca per impulsar polítiques transversals de joventut arreu de la comarca en àmbits que van des de l'ocupació, la cultura, el lleure, la igualtat, la participació o la salut.

Entre els projectes per a aquest any destaquen la continuïtat dels concerts "Makot Fest" i "Ancesa Jove", tallers i formacions, assessorament per a l'emancipació juvenil i l'associacionisme i el segon volum del recopilatori de música "Estrats-Sons de Ponent".

Durant la trobada també es van donar a conèixer el Programa Referents d'Ocupació Juvenil, un servei d’assessorament ocupacional i de formació per al jovent, que treballa en coordinació amb els instituts de la comarca.

D'altra banda, també es va informar sobre el Pla Nacional de Joventut de Catalunya i els Plans Locals de Joventut, així com els Projectes previstos per al 2020.