FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC DE COMUNICACIÓ JOVE EN EL CONSELL D’ALCALDES/ESSES

 

El Consell Comarcal del Segrià ha presentat el Pla Estratègic de Comunicació Jove en el Consell d’Alcaldes/esses.

Aquest Pla de Comunicació específic de Joventut ha d’esdevenir un recurs que té principalment tres objectius:

  • Incrementar la visibilitat i presència en les Xarxes Socials adreçades als i les joves.

  • Generar un nous sistema de treball amb  els ajuntaments  i els i les joves basat en la interacció i la proactivitat dins de les mateixes xarxes.

  • Presentar a l'Àrea de Joventut com un referent col·laboratiu directe i proper als perceptors dels seus serveis.

Aquest Pla de Comunicació Jove ha suposat la creació d’una marca que engloba tots els seus serveis, el jove_segrià,  i que per mitjà de les seves futures aplicacions treballa en base els valors de professionalitat, proximitat, territori i continuïtat de servei.

En l’acte s’ha presentat aquesta nova marca i els materials editats fins al moment per donar a conèixer els  serveis i programes de suport als ajuntaments i d’atenció al col·lectiu juvenil.

En aquest any 2019 esta prevista la implementació d’aquesta marca a la comarca i a les xarxes socials, un servei de newsletter comarcal en matèria de joventut i el disseny i creació del nou portal web del jovesegrià.