AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Últims dies d'inscripcions a les Jornades formatives al Segrià: Eines per millorar l'estratègia de negoci

El Consell Comarcal del Segrià, juntament amb l'Ajuntament de Torrefarrera i el Departament de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida organitzen les primeres jornades de formació per a emprenedors, que es durà a terme al CEI de Torrefarrera els dies 16 i 17 de desembre de 2014.

Les jornades estan adreçades a joves emprenedors i a emprenedors que vulguin crear la seua empresa i també a empreses ja constituïdes que vulguin donar un gir al seu model de negoci. Durant els dos dies de la formació, es proporcionaran eines metodològiques per a la millora de les estratègies de negoci.

Les persones interessades en assistir a les jornades es poden inscriure a través del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, enviant un correu a joventut@segria.cat o a través del CEI Torrefarrera enviant un correu electrònic a: eluengo@torrefarrera.cat fins el dia 12 de desembre. Les jornades són gratuïtes i les places són limitades. 

Aquestes jornades s'emmarquen dins del Programa Rural100 de forment i creació d'empreses innovadores al món rural, que impulsa la Diputació de Lleida, juntament amb GlobalLleida i executa la Fundació CEDRICAT, amb la col·laboració dels diferents Consells Comarcals de la demarcació de Lleida.

Per a més informació, contacteu amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià (c/del Canyeret, 12 25007 Lleida. 973 054 800 joventut@segria.cat)

 

Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.