AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Director/a de lleure o persona amb la titulació del Cicle d' Animador/a Socio Cultural

Data: 
15/05/2018
Municipi: 
Rosselló
Nivell d'estudis: 
ESO
Jornada: 
Complerta
Descripció: 

Es precisa un Director/a de lleure o bé Cicle Animador/a Sociocultural. Incorporació el  25 de juny al 7 de setembre.de matins de les 8  a  les 15 hores . Realització de les activitats del Casal d'estiu pels matins a Rossello. Planificar i executar les estades conjuntament amb els monitors. 

Contacte: 

Institut Municipal Salvador Seguí (IMO) de Lleida:

https://imolleida.com/ofertes-de-treball/

imo@paeria.cat  973242000