ULTIMS DIES PER AL FINAL DE TERMINI DE PRESENTACIÓ DEL VI PREMI DE RELATS CURTS “HISTÒRIES VIVES DEL SEGRIÀ”

El Premi literari del Consell Comarcal del Segrià 2019 manté l’esperit pel qual es va crear i continua promocionant els petits relats que mantenen vives les històries del Segrià.

 Els treballs que optin al premi han de ser inèdits, originals, de creació pròpia i que no hagin estat premiats anteriorment. La temàtica ha de referir-se a la comarca i/o municipis del Segrià i han d’incloure fets i esdeveniments versemblants i poden estar acompanyats de qualsevol referència de suport.

 

El guardó fixa una dotació econòmica de 650 euros per a l’obra guanyadora i un accèssit de 250 euros. Ambdós formaran part d’un llibre que es publica cada dos anys.

 

El certamen compta amb un jurat format per professionals del món de l’escriptura i les lletres catalanes: Marta Alós, escriptora lleidatana, Núria Serrate, directora de l’Escola d’Escriptora de Lleida,  l’escriptor Eduard Batlle i Sònia Saumell, guanyadora de l’edició anterior.

 

La data màxima per entregar els originals finalitza el 8 de febrer del 2019. Les obres poden presentar-se a la seu de l’entitat o per via correu electrònic a l’adreça cultura@segria.cat.

 

El premi literari compta amb el suport d ela Diputació de Lleida a través de l'Institut Estudis il·lerdencs