AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

TRES VESPRADES TEATRALS EN UN MATEIX CAP DE SETMANA

Cada any són més els municipis que sol·liciten adherir-se al circuit de teatre amaterur  "Vesprades Teatrals" durant el mes de novembre i coincidint amb esdeveniments municiplas com poden ser festes majors i fires. Aquest motiu a fet que l'organització haguès de programar tres representacions en un mateix cap de setmana.

Actrius i actors de diferetns punt del Segrià durant a terme les seves respectives actuacions, amb l'objectiu de fer passar una molt bona estona al public visitant, que cada cop més fidel al cicle.

  • Bao-Bap Tetare, amb la seva obra "Criatures" , desplegarà el seu potencial juvenial a Maials, dssabte dia 16 de novmebre a les 22 h, coincidint amb la seva tradiocional Fira de l'Oli
  • LA representació "Contes d'alcova i mercat" es podrà veure a l'esbard alguairenc Bell-Camp , el dissbte 16 de novembre a les 20.30 a càrrec de Grup de Teatre l'Acudit, d'Alfarràs.
  •  El veterà grup de teatre Lo tReato, Grup de Teatre Bell Camp, d'Alguaire en oferirà la comèdia "Elixir de joventut del convent d'Alguaire, a Benavent del Segrià, diumenge 17 de novembre a les 18 h

En tots els municipis, l'entrada és gratuïta i les obres són aptes per a tots els públics.

Una molt bona oportunitat de conèixer el teatre amateur al Segrià

Us esperem a tots i a totes!

Més info: www.segria.cat