AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

SUSPENSIÓ DEL IV CERTAMEN DE PUBILLATGE COMARCAL DEL SEGRIÀ

Aquest 2020, des de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, estava previst tornar a impulsar el certamen de proclamació de la Pubilla i l’Hereu Comarcal del Segrià, que enguany  celebra la 4a edició.

L'esdeveniment  programat per realitzar-se en una jornada festiva el proper 16 de maig, compta amb la col·laboració de l’ajuntament d’Aitona, com a municipi amfitrió, i el suport de la Diputació de Lleida a través d’institut d’Estudis Il·lerdencs.

Donada l’actual situació, derivada dels efectes de la pandèmia COVID -19, l’acte queda suspès fins al restabliment de les condicions de seguretat adequades.

Amb la voluntat de poder compartir la festa amb tota la comarca i pubilaltge d'arreu del país i donar un impuls a la tradició del pubillatge al Segrià, vetllarem per a que l’acte es pugui celebrar en un moment més adient  i d’acord  amb el nou calendari cultural de la comarca.

Restem a la vostra disposició per a resoldre els dubtes que es generin, a l’adreça de correu electrònic: cultura@segria.cat.