AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Oberta la convocatòria de la 19a Mostra Música Jove del Segrià DIRECTE 2015

La Mostra de Música Jove del Segrià DIRECTE 2015 arriba enguany a la seua 19a edició, seguint el mateix format que es va inciar en la passada edició, en el qual l'àmbit de participació s'amplia a tota la comarca del Segrià. Com a novetat, enguany s'han ampliat els centres d'inscripcions i els joves creadors poden inscriure's a la mostra a tres punts de la comarca: Al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià (1a planta del C, del Canyeret, 12. 25007 Lleida) a La Palma. Centre de Recursos Juvenils (c. de la Palma, 6-10. 25002 Lleida) i al Punt d'Informació Juvenil d'Alcarràs (Centre Cultural Muncipal "Lo Casino". 25180 Alcarràs).

El termini de presentació de les propostes finalitza el divendres, 13 de febrer de 2015. De totes les propostes rebudes, el jurat especialitzat en l'àmbit musical, seleccionarà 8 grups finalistes que actuaran al Cafè del Teatre, de Lleida els dies 28 i 29 de març de 2015. Els guanyadors de la mostra es donaran a a conèixer, en finalitzar els concerts, el mateix 29 de març al Cafè del Teatre. 

Els premis són:

1r premi: una actuació remunerada amb 900 euros a la Festa Major de Maig de Lleida i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.

2n premi: una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats per l'Ajuntament d'Alcarràs durant el 2015 i la producció d'un vídeo muscial de 3 temes en directe.

3r premi: una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats per l'Ajuntament d'Alpicat durant el 2015 i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.

4t premi: una actuació remunerada amb 450 euros a les Festes de Tardor de Lleida 2015 i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.

Podeu consultar les bases i descarregar-vos els documents de participació en els documents adjunts.

Per a més informació consulteu al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià (973 054 800 i/o joventut@segria.cat)