MARC CASTELLó GUANYA EL PREMI A LA MILLOR FOTOGRAFIA DEL CONCURS “ELS VALORS DEL SEGRIÀ”

La sala de plens del Consell Comarcal  ha acollit, aquest dimecres 28 de novembre de 2018, el lliurament de la quinzena edició del Premi de Fotografia “Els Valors del Segrià”   que organitza el Consell Comarcal del Segrià amb el suport de la  la Diputació de Lleida  i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

En aquesta edició  s’han presentat 114 fotografies corresponents a les tres categories

 

El  fotògraf Marc Castelló, dels Alamús,  ha estat el guanyador de la categoria absoluta per la fotografia Maria de Cal Marianet, amb un premi de 600€. El jurat va argumentar que la fotografia recull l’objectiu del certamen que és mostrar la força, el caràcter i la intensitat de la comarca del Segrià juntament amb una qualitat tècnica excel·lent. En aquesta categoria, el jurat ha destacat, amb un accèssit, la fotografia Pintant la floració,  d’Eloy Sarrat.

 

Els joves Laura Garcia i Adrià Noguero, estudiants del CFGS  d’Il·luminació, Captació i Tractament de la Imatge a l’INS Caparrella, guanyen el primer i segon premi de la categoria jove valorats en 400€ i 300 € respectivament . El jurat n’ha destacat l’adequació a la temàtica i la tècnica en la realització. Tots dos han triat l’aigua i la terra com a conceptes a fotografiar. Silvia Freixenet destaca en la categoria escolar, per segon any consecutiu, amb la fotografia Paisatge emboirat

 

Les fotografies guanyadores, juntament amb una selecció d’obres destacades pel jurat, configuren  l’exposició itinerant del Premi, que es va inaugurar el mateix dia de l’entrega de premis i que es podrà visitar a la seu del Consell Comarcal del Segrià fins al 25 de gener de 2018. A partir d’aquesta data, la mostra fotogràfica passarà  per aquells municipis que la sol·licitin.