GRAN REBUDA D'ALMENAR, A LA INAUGURACIÓ DE SEGRIÀ CORALS

L'església parroquial Santa MAria, d'Almenar es va omplir, el passat 14 d'abril per gaudir del concert de les corals Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera, coral Montserratina, de Raimat i coral El Roser, de Massalcoreig.

Representants del Consell Comarcal, de la Diputació de Lleida i de l'Ajuntament anfitrió  va presidir la inauguració de la 15a edició del cicle de cant coral, que enguany tanca el cicle bianual en homenatge al  Món Coral.

L'acte es va iniciar amb unes paraules de la Sra. Gemma NAranjo, representant a Lleida de la Federació d'Entitats Corals de Catalunya en reconeixement a la gran tasca del moviment coral en el nostre terrirori i, principalment, dels cantaires i directors que fan possible que perduri en el temps i continuï peça clau en el  foment de la cultura popular catalana,

Durant aquesta edició es duran  a terme 14 actuacions  per tota la comarca. consolidant-se com un dels cicle amb més mobilitat i participació del Segrià.

El proper concert del cicle tindrà lloc el diumenge 5 de maig a Sudanell i  seguirà durant el mes de maig i juny pels municipis de Maials, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida . A partir del setembre, els concerts tindran lloc a Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarrera.