AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

El Servei Comarcal de Català i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses signen un conveni de col·laboració

Els objectius del conveni són fomentar l’ús social del català, el coneixement del patrimoni de la Pedra Seca de Torrebesses i promoure el programa Voluntariat per la llengua.

Per aconseguir aquests objectius , el SCC del Segrià  posa a l’abast de l’Associació el servei d’assessorament lingüístic,  informació sobre l’oferta de cursos de català i altres formacions específiques i col·laborarà en projectes conjunts per promoure l’ús social del català.  Així mateix, l’Associació s’afegirà a una àmplia xarxa d’entitats i establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística, que els fa més visibles al territori.

Per la seua banda, l’Associació  continuarà vetllant  per  la qualitat lingüística i  l’ús  de la llengua catalana, oferirà descomptes en les visites que s’organitzin  per als voluntaris  per la llengua i les persones que tinguin el carnet d’estudiant del CPNL i organitzarà alguna sortida al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca per als estudiants del CNL de Lleida i els voluntaris per la llengua.

El Centre de Normalització Lingüística de Lleida forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), administració pública creada l’any 1989 per la Generalitat de Catalunya i diversos ens locals, amb la finalitat d’afavorir l’ensenyament i fomentar l’ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat i facilitar així la cohesió social, també per mitjà del treball en xarxa amb entitats i associacions.