AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El premi de fotografia del Consell Comarcal del Segrià “Els Valors del Segrià” recau a dos autors d’Alcarràs

El President del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, juntament amb la coordinadora de Joventut a Lleida, Anna Feliu han fet entrega, aquest dijous, dels Premis de fotografia 2014 corresponents a les categories absoluta i jove. Pel que fa a la categoria absoluta, el primer premi dotat amb 600 euros, ha recaigut en la fotografia “Els valors del Segrià”, de Fèlix Serrablo Camarasa. El segon premi, valorat amb 300 euros és per al també veí d’Alcarràs, Jaume Charles Bernis per la fotografia “A punt per la collita”. En la categoria jove s’ha donat un tercer premi, valorat amb 100 euros a Judith Marta Vidal Pérez, per la fotografia “Segrià, terra viva”. Anotar també la menció especial del jurat a la fotografia “Riquesa natural”, de Noemí León i Martí.

El jurat, format pels professionals del món de la fotografia: David Besora, David del Val, Xavier Goñi, juntament amb la presidenta de la comissió de cultura del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernon i els tècnics de l’ens comarcal David Lesan i Maria Domènech ha deliberat entre més de 30 fotografies originals i inèdites sobre els valors de la comarca del Segrià.

Les fotografies premiades formen part d’una col·lecció de deu fotografies que es podrà visitar a la recepció del Consell Comarcal del Segrià fins el dia 10 de gener de 2015.