AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Concert de cloenda dels 10 anys del cicle Segrià Corals 2014

L’acte, que tindrà lloc aquest dissabte, 13 a Torres de Segre, comptarà amb l’actuació de la formació lleidatana Veus.kat

El Consell Comarcal del Segrià organitza des de fa 10 anys el cicle de cant coral Segrià Corals. Aquest cicle va néixer amb la voluntat de proporcionar suport i recolzament a les entitats corals de la comarca.

La programació d’aquesta activitat ha comptat amb una sèrie de concerts, la inauguració dels quals es va celebrar el passat 21 de setembre a Alpicat, i que, de forma itinerant, s’ha anat portant a terme en diferents poblacions del Segrià, fins al mes de novembre.

Cada any s’homenatja a una figura representativa del món coral de la comarca i enguany s’ha escollit distingir la figura de les directores i directors de les corals participants al cicle. El concert que tancarà l’edició d’enguany se celebrarà aquest dissabte, 13 de desembre al Pavelló de Torres de Segre.

Val a dir que aquest Cicle ha estat composat per més de 10 concert programats, a més de la cloenda del proper dissabte i hi han participat una vintena de corals. Els concerts han comptat amb una càlida acollida per part dels ajuntaments de la comarca i un gran èxit de públic.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al finançament de l’IEI i dels ajuntaments dels municipis adherits.

La conducció de l’acte serà a càrrec de dos joves del municipi de Torres de Segre