FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

Alfés clourà l'onzena edició de les Sardanes a la Fresca

Sardanes a la Fresca a Alfés

La volta comarcal de sardanes "Sardanes a la Fresca" posa el punt i final de la onzena edició del cicle, demà divendres 28 d'agos a Alfés. La Cobla Tàrrega orquestrarà la ballada a partir de les 22h a la Plaça de la Vila de la població.

La cloenda del cicle tindrà lloc durant la mitja part de la ballada i anirà a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón, el president de la Federació Sardanista de les Terres de Lleida, Sr. Carles Vall i l'Alcalde d'Alfés, Sr. Hilari Guiu

Les "Sardanes a la Fresca" han passat per un total de 8 municipis entre els mesos de juliol i agost, mobilitzant aproximadament 300 persones per ballada. El cicle, que enguany s'uneix a la commemoració del 150è aniversari del naixement del compositor Enric Morera compta amb una gran acceptació tant de sardanistes, com de públic assistent. 

Les entitats participants en l'edició d'enguany són: Amics de la Sardana d'Alguaire, Amics de la Sardana d'Almacelles, Agrupació Sardanista d'Artesa de Lleida, Associació Ixmucané de Lleida, Grup Sardanista Balàfia de Lleida, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Grup Sardanista 27 d'Abril de Lleida i l'Escola Sardanista de Torres de Segre. 

Amb l'objectiu de fomentar la sardana i afavorir la creació de noves entitats sardanistes, el Consell Comarcal del Segrià organitza el projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.