AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Acte d'entrega de l'11è Premi de Fotografia i 4t Premi Jove del Consell Comarcal del Segrià i inauguració de l'exposició fotogràfica

El President del Consell Comarcal del Segrià, sr. Pau Cabré juntament amb la Coordinadora de Joventut a Lleida, sra. Anna Feliu i la presidenta de la comissió de cultura del Consell Comarcal del Segrià, sra. M.José Invernón donaran a conèixer les fotografies guanyadores de l'11è Premi de Fotografia i 4t Premi Jove, el proper dijous 4 de desembre a les 19h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Segrià en un acte públic.

L'acte també servirà per inaugurar la mostra de fotografies seleccionades, les quals formen una col·lecció que es podrà visitar a partir del dia 5 de desembre i fins el 10 de gener de 2015 a la recepció del Consell Comarcal del Segrià, en horari de dilluns a divendres de 09.30 h a 14 h.