ÀNGELS FARRERO I MONTSE MILAN, GUANYADORES DEL VI CERTAMEN LITERARI “HISTÒRIES VIVES DEL SEGRIÀ”

L’obra Un padellàs de cel, de la lleidatana Àngels Farrero, ha guanyat la VI edició del premi literari “Històries Vives del Segrià”, mentre que la jove escriptora Montse Milan amb l’obra  Olor de préssec ha obtingut l’accèssit dotats de 650€ i 250€ respectivament.

Aquest concurs de relats curts, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, guanya cada any en participació, amb un total de 20 relats rebuts. En aquesta Vi edició destaca un ascens notable de la participació juvenil , un dels objectius plantejats pel certamen que vol estimular l’escriptura entre els joves.

El jurat ha destacat l’elevada qualitat dels relats presentats, els quals han estat valorats sota criteris d’originalitat, adaptació a les bases, recursos literaris emprats i  criteris personals de cada membre del jurat. Juntament amb els contes guanyadors s’han seleccionat tres relats finalistes que formaran part de la propera publicació.

La iniciativa literària compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.