FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Animals en adopció

Versió per a imprimirPDF version
Cliqueu les imatges per veure'n més.
Nom: DAMA EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Gran
Anys:
8

Dama és una mix de pastor alemany d'uns 8 anys. Porta a les seves esquenes una història molt trista de maltracte, negligència i abandonament. Ella va ser decomisada per la policia d'una casa on vivía amuntegada ella i 14 pastor alemanys més. Tots ells sobre les seves femtes, basura... sense aigua neta al seu abast i molt poc menjar. La persona que els tenia estava malalta, sabem que no era conscient de que no era la manera de tenir els animals, però conscient o inconscientment, la Dama i els altres van patir aquesta situació durant anys, fins que els van poder decomisar. Ella va arribar a nosaltres amb sarna, paràsits, un bebé de pocs dies que va morir 48 hores després, i que no el podiem traure de la gàvia perquè malgrat estar mort ella el defensava amb totes les forces. No sabia el que era un collar, ni una caricia... ni tan sols un nom. Quan creiem que estava curada de tot, va donar positiva a leishmania. Una sentència per quasi tots els positius, ja que ningú vol adoptar-los. A dia d'avui és una gossa que sap passejar amb corretja, que busca la teva mà i s'atança a tu per jugar i conviu amb Jerry, un altre dels rescatats.

No penseu que ja ha esperat prou temps? Quant temps més?

 

Nom: PANCHO EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Anys:
4

Pancho va ser recollit del carrer fa molts mesos. Va arribar bastant prim, amb el pèl brut i desvitalitzat... però en pocs mesos el seu canvi va ser espectacular. Ha decidit ficar-se guapo per veure si algú s'anima a traure'l de la gàvia, a oferir-li una llar. Té uns 4 anys, i és un gos molt actiu. És molt bo amb les persones però per ara no tolera altres gossos. No gestiona gens bé viure en una gàvia, ell necessita exercitar-se tots els dies, li encata córrer y jugar com un boig, tot el que aquí no pot fer. Els seus nivells d'ansietat han anat pujant des de que va arribar. Sabem que és un cas una mica complicat, perquè no pot conviure al mateix lloc que altres gossos, però hem d'intentar-ho!

Nom: WILLY EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
5

Avui em vull presentar, em dic Willy i tinc 5 anys. Sóc un gos amb molta força i un caràcter una mica dominant amb altres gossos. Necessito una persona que entengui el meu caràcter i que no tingui més animales. He de viure sol. Porto molt temps esperant la meva familia ideal, sé que és una mica dificil, però de la mateixa manera que els humans també tenen tots els seu propi caràcter, el meu és així.

T'espero.
Et vull conèixer.

 

Nom: OPTIMUS EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
4

Optimus és un Staffy d'uns 4 anys. Per motius greus de salut del seu propietari no poden continuar cuidant d'ell. És sociable amb femelles però no és compatible amb mascles (almenys per ara). Als gats els ignora, per la qual cosa podria conviure amb gats en una casa. És un animal carinyós amb les persones, amb bastanta força i moltes ganes de jugar. Li encanten les pilotes, els nussos, les cordes... Es necessita per a ell una familia responsable, conscient de les obligacions que comporta tenir un animal i a més a més catalogat injustament com a raça perillosa. Si t'animes a venir a conèixer-lo contacta amb nosaltres!

Nom: BATMAN EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
5

Batman és aquest gosset tan guapo de 5 anys. És un gos sociable amb altres gossos i tolera els gats. La seva història és bastant trista, el seu propietari va tenir que entrar a presó i ningú podia fer-se càrrec d'ell, així que va tenir que entrar al refugi. Té un caràcter molt tranquil i li encanta sortir a passejar i a olorar tot el que hi ha. Algú li donarà una segona oportunitat a aquest bonifaci?

Nom: DEISY EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Mitjà
Anys:
2

La Deisy és una gossa d'uns 2 anys. És una mix de gos d'aigües. No sabem res sobre el seu passat. Es va unir a una manada de gossos salvatges a prop d'Alcarràs i ha pogut ser capturada. Sembla estrany pensar que mai no hagi viscut en familia ni passejat amb corretja, ni tan sols hagi sentit una caricia humana. Ara per ara, això és el que sembla. Poc a poc va baixant les defenses i confiant, però necessita temps.

Nom: MILKA EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Mitjà
Anys:
6

La Milka és aquesta podenca tan bonica amb cara de pilla. Té uns 6 anys. La van trobar amb la pell molt malament i va donar positiu a leishmania. A més a més, la seva pota dreta es debia trencar i va soldar malament, a part de tenir un ós dislocat. Casi mai recolza la pota encara que es defensa super bé amb les atres 3 potes. S'ha d'esperar valoració del tramatòleg i possible operació. Per la resta és una gossa tranquila, carinyosa i que li encanta sortir a passejar.

Nom: RITA EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Mitjà
Anys:
1
Rita és una mix de spaniel bretó joveneta, deu tenir poc més d'1 any. És sociable amb altres animals, té un caràcter molt tranquil i molt sumís. No fa soroll, no sabem si sap bordar, no done cap guerra. És una gosseta ideal per a persones que vulguin un gos tranquil i que no requerix un nivell alt d'exercici.
Vine i t'enamoraràs d'ella!
Nom: CANDY EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Mitjà
Anys:
2

Candy, la nostra preciosa Candy, és una gosseta súper intel·ligent, aprèn tot super ràpid i no se li escapa res. És una femella d'uns 2 anys. Tamany mitjà. Sociable amb altres gossos i super compatible amb nens.

Nom: TWISTER EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Anys:
2

Twister és un mascle de 2 anys, procedent d'una captura amb gàvia trampa d'una manada que entrava en les granjes de la zona a buscar menjar. Els granjers van donar l'alerta i es va activar un dispositiu per capturar-los. Ell és un d'ells. És el més sociable de tots, té moltíssima por, però el toquem sense problemes i mai ens ha fet cap gest estrany, no sabem ni si té dents, ja que mai no ens les ensenya. Sabem que serà dels primers en començar a prendre a portar un collar i una corretja i que, algun dia, podrà trobar una familia que entengui les seves pors però l'estimi tal com és. Mai no serà com qualsevol gos que s'ha criat a la ciutat i en familia, serà un gos especial, però amb les mateixes necessitats d'amor i companyia que la resta. Continua així petit!

Nom: TAMAGOCHI EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
2

Tamagochi és un mascle de 2 anys aproximadament que va ser capturat amb gàvia trampa. Ell, juntament amb uns quants més, entraven i sortien de les granjes buscant menjar.
Tamagochi va necessitar molt temps i paciència per confiar en nosaltres. De moment, ens permet entrar a la seva gàvia, netejar, donar-li menjar de la mà i tocar-lo. Intentarem que arribi el dia en què surti a passejar amb corretja com els altres.

Nom: DAMARIS EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Gran
Anys:
2

Damaris és una femella de 2 anys que ja porte bastant temps al Refugi. Pertany a una manada de gossos que morts de gana entraven a les granjes en busca d'aliment. Alguns van caure a les gàvies trampa i els van portar al nostre Centre. Necessitaran grans dosis de paciència i carinyo per confiar en nosaltres, però sabem que ho aconseguirem. En el seu cas, ja podem tocarla, donar-li menjar de la mà i ficar-li un collar. Ara estem treballant en què aprengui a sortir de la gàvia amb la corretja per passejar.

Nom: KIM EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Anys:
4

El Kim és un husky d'uns 4 anys amb un caràcter bastant delicat. És dominant, capritxós i a vegades carinyós. Dit així no sembla la mascota ideal, però sempre pensem que cada gos ha de trobar el seu lloc i la transparència és fonamental. Kim està sent treballat per veure perquè reacciona a vegades de manera dominant i corregir la seva mala conducta.
És imprescindible ajudar al Kim a millorar el seu comportament i que pugui algun dia ser adoptat.

Nom: KOVU EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
1


Kovu és un mascle de casi 1 any. És el més sociable dels tres germans i el més valent. No confia gaire en nosaltres, però és el que més s'acosta i el que té una mirada més tranquila.
Creiem que serà el primer que ens donarà la seva confiança.

Nom: DAIRON I WHISKY EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
2


Dairon i Whisky són dos mascles germans que van arribar junts i es porten súper bé. Tenen 2 anys i seria ideal per a ells una adopció conjunta, però també es donen en adopció per separat.
Són molt carinyosos i sociables. Surten a passeig molt contents cada dia, els encanta jugar, saltar un a sobre de l'altre i menjar. Aquesta és la seva vida, però serien molt més feliços en una llar.
Els hi dones una oportunitat?

 

Nom: DOLÇA EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Femella
Mida:
Mitjà
Anys:
2

Dolça és una gosseta molt dolceta, de aquí ve el seu nom, de raça caçadora. Es tímida però molt carinyosa i sumisa. No té problemes amb cap gos i a més a més quan et coneix és encantadora. És una femella d'uns 2 anys.

Nom: SNOW EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Anys:
1
Snow és un mix de husky d'1 any. És molt tranquil i carinyós. Quan et veu es torna boig per sortir de la gàvia i correr cap a tu. És sociable amb altres gossos i molt molt juganer. Quan l'invites a jugar s'apunta al moment.
Necessitem una familia responsable per a ell!
Nom: DANDI EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Anys:
2
Aquest d'aquí és el Dandi. És un mascle d'uns 2 anys com a molt. La seva història és com la de molts per al mateix temps peculiar. Des de cadell ha estat al carrer, alguns veïns solidaris li donaven menjar i beure i s'havia costumat a estar amb la gent, però no a portar collar ni a passejar amb corretja. Va anar creixent i un dia van poder tancar-lo a un pipican per tenir-lo més controlat i ficar-li allí el menjar. Sembla ser que a la gent els molestava i continuament li deixaven la porta oberta per deixar-lo escapar. Finalment, algú el va el va agafar i ens el va portar. Ara camina perfectament amb corretja i a més a més és un animal amb un caràcter molt tranquil i pacífic.
Vols donar-li una llar al Dandi?
Nom: IRON EN ADOPCIÓ!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
2

Iron, mascle de 2 anys, super simpàtic, juganer i sociable amb altres mascles i femelles. Les persones que el van rescatar van intentar trobar per a ell una familia, no va haver sort! Esperem que més aviat que tard apareixi una bona familia per a ell.

Nom: Max en adopció!
Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Anys:
1
Max, mascle d'1 any, molt intel·ligent, carinyós i sociable, busca familia que l'estimi amb bogeria i s'enamori d'ell!
 

Pàgines