TROBADA DEL JURAT PER A RESOLDRE EL 16È PREMI DE FOTOGRAFIA I 4RT ESCOLAR “ELS VALORS DEL SEGRIÀ”

Un any més, l’Àrea de Cultura  del Comarcal del Segrià han convocat el tradicional Premi de fotografia “Els valors del Segrià”, que enguany arriba a la 16 edició en dos categories:  absoluta, per a persones majors de 25 anys, dotada amb un únic premi de 600€  i  categoria escolar , destinada a estudiants de primària i secundària, amb dos premis de 100 € i 50 € respectivament.

El jurat l'han format per: Monica Visier i Ia Llavall, professionals del món de la fotografia i professores del CFGM/GS  d'imatge i so  al Ins Caparrella,  juntament amb Marc Castelló guanyador de la 15a edició del  Premi i representants tècnics i polítics del Consell Comarcal.  Els criteris utilitzat per a valorar les imatges  són: adequació de la temàtica del premi; originalitat i creativitat; adaptació a les bases del certamen; elements tècnics, esforç en la realització i treball realitzat; formalitat en la composició i criteris propis de cada membres del Jurat. 

En aquesta edició cal destacar la participació de les escoles i instituts  del Segrià, que han aprofitat el Premi com una oportunitat per aproximar-se a la comarca, amb la fotografia com a recurs educatiu. S’han recollit 257 fotografies  corresponents a 75 participants. Pel que fa a la categoria absoluta hi ha hagut un lleuger descens de fotografies rebudes, amb un total de 25 fotografies rebudes. LA baixada de participació s’ atribueix al format de presentació, imprès i amb cartró ploma, poc adequat a l’era tecnològica en que ens trobem. Per a properes edicions s’acceptarà el format digital via correu electrònic.

 

La resolució del Premi es farà pública el 16 de desembre.
 

 

 

 

Àrea: