Reunió amb la voluntat d'estructurar i millorar els paquets turístics del Segrià

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha organitzat la trobada sobre el projecte de microconsultoria liderat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la consultora Lleida i Tu, on s'ha mostrat la feina que s'ha fet fins ara així com s'ha implicat als participants per a l'ampliació dels paquets ja estructurats i la creació de nous paquets turístics combinats.

Una dotzena de diferents empresaris i responsables del sector turístic procedents d'allotjaments, oficines de turisme i centres d'interpretació han assistit a la reunió amb la voluntat de conèixer i millorar la comercialització i creació dels productes turístics que contribueixin a elevar l'oferta turística de la comarca.

L'objectiu d'aquest projecte és promocionar i comercialitzar el territori mitjançant la interrelació i el foment, a més d'estructurar una oferta atractiva que permeti al Segrià vendre's millor com a destinació turística.

Tots aquells que vulguin rebre la formació i assessorament en la creació i millora de paquets turístics poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià a través del correu electrònic turisme@segria.cat.