El Consell Comarcal del Segrià celebra el Dia de la Comarca en el marc de la 59a Fira Agrària de Sant Miquel

Dia de la comarca

El Consell Comarcal del Segrià ha celebrat el Dia de la Comarca, al Palau de Vidre dels Camps Elisis, dins del marc de la Fira de Sant Miquel.

Aquest acte és un lloc de trobada de tots els alcaldes i alcaldesses, consellers i conselleres i regidors i regidores que treballen en pro de la dinamització del Segrià.

En aquesta ocasió, en la recepció de la Corporació Comarcal el seu president Pau Cabré ha estat acompanyat pel delegat del govern Ramon Farré, l’alcalde de Lleida Àngel Ros, el president de la Cambra de Comerç Joan Simó i el director de la Fira de Lleida Oriol Oró.

Cabré ha expressat que és molt necessari que “Lleida visqui de cara a la comarca. I la Fira de Sant Miquel n’ha de ser una mostra, com està succeint. El segrianencs hem de creure en nosaltres mateixos i en la nostra agricultura perquè el que fem ho fem molt bé”. Al seu torn, Ros ha fet una valoració molt positiva del que significa la Fira per la comarca del Segrià i de tota la seva activitat agrícola. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que “la Fira, amb les seves jornades tècniques i la seva creixent internacionalització, demostren que Lleida és un valor competitiu i en alça”.

Posteriorment, en el passeig central, s’ha donat pas a la Hissada de Bandera del Segrià.

Tot seguit, la Corporació Comarcal ha realitzat una visita al recinte firal.

La cloenda de l’acte ha tingut lloc amb la visita a l’estand del Consell Comarcal del Segrià, on s’ha pogut degustar, en diverses presentacions, la fruita dolça, gràcies a la col·laboració de Fruiturisme d’Aitona.