El Consell Comarcal del Segrià prepara la 13ª edició del cicle "Segria Corals"

El Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments de la comarca, impulsa el cicle “Segrià Corals” que enguany arriba a la tretzena edició  i que mobilitzarà més de 2.000 persones al llarg de 4 mesos.

Amb l’objectiu de fomentar el cant coral, donar suport  i visibilitat a les entitats  cantaires , el cicle  es durà a terme en 13 municipis del Segrià entre els mesos de maig, juny, octubre i novembre, amb la participació de  20 cors.

L’acte inaugural  tindrà lloc el dia de Sant Jordi a Aspa. Al desembre es farà una gran festa  a l’Auditori Enric Granados  com a colofó final d’aquest cicle , el qual es dedica a la  figura del compositor i músic  Enric Granados, en l’any dels 150è aniversari del seu naixement. 

A cada concert, les corals que hi participen interpretaran a mode de cant comú una peça inèdita commemorativa del mestre lleidatà.

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Mª José Invernón, juntament amb el vicepresident de l’ens , Sr David Masot i una vintena d’entitats corals de la comarca, es van reunir dilluns dia 20 de febrer a la seu del consell per coordinar els detalls de la nova edició de Segrià Corals.

Les 20 corals del cicle són una mostra del bon moment del cant coral al Segrià i una bona representació del territori comarcal: Coral Alzina d’Alcarràs, Bell Camp d’Alguaire, Campanes al Vol dels Alamús, clamor de Soses, Clavellina de Torrefarrera, Cor Etosca d’Aitona, El Roser de Massalcoreig, Flor d’Espígol de Rosselló, Hospital Arnau de Vilanova, La Lira de Torres de Segre, La Palometa de Puigverd de Lleida, Petit Cor Cantàtor de Torrefarrera, La primavera Artesenca, Montserratina de Raimat, Coral Santa Àgata d’Alfarràs, Sant Bartomeu d’Alpicat, Vila Vella de Sudanell i Veus Unides i veus del Roser d’Almacelles.