Acte institucional de la Diada de Sant Jordi del Consell Comarcal del Segrià

Sant Jordi

Presentació de la publicació guanyadora de la 2a edició del Premi de Relats Curts i inauguració de la 9a edició del cicle de cant coral, Segrià Corals

El president del Consell Comarcal del Segrià, l'il·lm. Sr. Pau Cabré i Roure, i l'alcalde de Corbins, l'il·lm. Sr. Jaume Camarasa i Lesan, presidiran l'acte institucional de la diada de Sant Jordi del Consell Comarcal del Segrià, que tindrà lloc el diumenge, 21 d'abril, a les 18 h a la Sala Coliseum de Corbins.

L'acte s'iniciarà amb la presentació pública del llibre resultant de la 2a convocatòria del Premi de Relats Curts "Històries Vives del Segrià" del Consell Comarcal del Segrià, que anirà a càrrec de l'escriptora, sra. Marta Alòs. Seguidament, es donarà pas al concert inaugural de la novena edició del cicle de cant, Segrià Corals, a càrrec de les corals Flor d'Espígol, de Rosselló; Veus Unides, d'Almacelles, i Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera. Així mateix, es farà pública la figura homenatjada en aquesta nova edició del circuit de cant coral de la comarca.

El cicle Segrià Corals s'allargarà fins al mes de novembre, passant per una quinzena de municipis de comarca, amb més de quaranta concerts. L'acció cultural compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, els ajuntaments de la comarca i les entitats corals participants.

Adjunt: