Acte de cloenda de l'11a edició del cicle de cant coral del Segrià

Cloenda Segrià Corals

L'acte de cloenda de l'onzena edició del cicle de cant coral Segrià Corals,organitzat pel Consell Comarcal del Segrià tindrà lloc el diumenge 29 de novembre al Casal Cultural d’Albatàrrec i preveu acollir més de 600 persones de públic.

La cloenda comptarà amb el concert del Cor del Segrià, una coral formada per més de 100 cantaires que de manera desinteressada s'han unit per formar aquest conjunt i de l'Ensemble UdL, el nou conjunt instrumental de la Universitat de Lleida. El Cor del Segrià oferirà un repertori de peces d' Enric Morera arranjades especialment per a l'ocasió, amb motiu del 150è aniversari del naixement del mestre compositor. L'acte estarà dirigit pel prestigiós director i concertista nascut a Bratislava (Eslovàquia) Robert Faltus. Faltus és doctor en musicologia, llicenciat per l’Escola Superior de Música i Art en teoria de la música, per la Facultat de Pedagogia de la Universitat Comenius en pedagogia musical i direcció coral i pel Conservatori Superior del Liceu en direcció d'orquestra.

El cicle Segrià Corals ha organitzat 12 concerts durant 6 mesos (abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre) a 12 municipis de la comarca del Segrià i ha comptat amb la participació de 18 corals i 8 entitats sardanistes amb motiu de la commemoració del 150è aniversari d’Enric Morera impulsor del cant coral a Catalunya.